KYOCERA SGS Precision Tools

KYOCERA SGS Precision Tools (SGS) е сертифициран по ИСО водещ производител в индустрията с монолитни твърдосплавни режещи инструменти.

SGS се гордее с това,че е пионер в някои от най-напредничавите технологии на обработка резултат от създаването на подходящите режещи инструменти, прилагането на нови покрития и изпитването на материалите в своя Глобален иновационен център. Именно този ангажимент за иновации е стартирал патентовани продукти и технологии като Z-Carb с неговата специфична геометрия и режещи повърхности,  Серии 43 APR и APF . които са инструменти за обработка на алуминий със ултра високa производителност, както  и технологията  за охлаждане Jet Stream.

Инженерите по продажби, технологичните специалисти и Дистрибуторите на SGS покриват изцяло картата на света, доставяйки надежни услуги и подкрепа на всички сегменти на пазара. Това са тези хора и партньори които предоставят иновативните стратегии и технологиите за рязане на крайния потребител, постоянно надхвърлящи очакванията за обслужване на най-високо качество.