KORLOY

Корлой предоставя монолитни твърдосплавни режещи инструменти с високо качество откакто е основан през 1966. Сега е водещ производител в индустрията с режещи инструменти с непрекъснато проучване, развитие и иновации. Колрой е горд да бъде единствената корейска компания произвеждаща цялата гама твърдосплавни / металокерамични / пластини с покрития, фрези, свредла, държачи и др.

Продуктите на Колрой са произведени с най-добрия технологичен процес, благодарение на постоянно разрастващия се център за изследвания, развитие и планиране заедно с нашите иновативни технологии на производителност, които са добре познати не само на Корейския пазар, но и в над 80 държави в света.

Колрой е лидер в разработката на иновативни продукти с креативно мислене и високо- технологични решения, които осигуряват най-високо качество на продуктите и услугите за да удовлетвори максимално очакванията на клиентите. Благодарим ви за вашата подкрепа и интерес и очакваме да продължим партньорството си в вас. Всички служители на Колрой ще направят най-доброто от себе си за да се отблагодарят.