IZAR

Още от началото на 1910 г. нашата специалност е производството на прецизни режещи инструменти (свредла, фрези, райбери ...) за различни промишлени цели, като например пробиване, разкройване, изрязване, резбоване, фрезоване и струговане. Ние също така предлагаме широка гама от инструменти за строително-монтажни работи.

ИЗАР се ангажира с абсолючтни гаранции към качеството в съответствие с европейския модел на EFQM, които се стреми да документира и сертифицира, което задължава компанията да напредва към постигането на Euskalit Foundation's silver Q.

ИЗАР подържа най-високите стандарти в качество, като ISO 9001: 2015 и ISO 14001: 2015 (SGI 1199377/12 одобрен от Lloyd's Register Quality Assurance) & VPA (TK 5133-662 стандарт, одобрен от Remscheid Test & Verification German Institute) сертификати, които актуализира и подновява непрестанно.

Всички продукти са тествани по много високи стандарти и изисквания за качество, за да се гарантира, че нашите пробивни и режещи инструменти са най-ефективни на пазара, дори и при най-трудните условия на работа.